Discurs CHIMO PUIG — Sense reivindicacions basiques

martes, junio 30th, 2015 @ 7:02AM

Ahir assistim a la presa de possessio com President de la GENERALIATA del Sr.PUIG. Este acte per celebrar-se en dumenge mos ha costat als valencians la fredolina de 10.00 euros, pero per lo vist ha segut un “caprig” dels seus socis de govern COMPROMÍS.

Com ya es habitual en els discursos que hem escoltat, se mencionà a valencians de dubtos valencianisme  deixant-se per eixemple a valencians universals tant historics com contemporaneus, com BLASCO IBÁÑEZ, Sor Isabel de Villena o grans poetes com Anfos Ramon, entre atres.

Des de RENOVACIO POLITICA tenim series dubtes de que el nou President puga solucionar el problema de nostra finançacio, haguda conte de que fon dissenyat en el seu dia per la seua propi partit el PSOE.

Tirem de menys antigues encara que molt ruents reivindicacions per a nostra Comunitat com el Trascole de l’EBRO, la necessitat de portar a veta d’una volta El Corredor Mediterraneu, o l’acces nort Al Port de Valencia. Aixina com atres reivindicacions.

Mos semblà un discurs molt entranyable pero carent de contingut, en promeses que ya se sap que seran de dificil compliment donat la nefasta finançacio que soportem per part del Govern Central.

Pensem que el fet de tindre les mans lligades pels seus socis de Govern fara que siga dificil posar-se d’acort, en allo que realment preocupa als valencians. Com es la desocupacio, la sanitat, l’educacio i adoctrinament en catala que patixen nostres chiquets i jovens.

Aixina mateix, mos sembla d’una greu responsabilitat la decisio de tornar a obrir una televisio publica quina clausura encara està en els jujats i quina deute actual supera els 900 millons d’euros.

Posted by
Categories: Sin categoría

Comments are closed.