IMPUTATS FORA DE LES CORTS

lunes, marzo 18th, 2013 @ 12:00PM

IMPUTATS FORA DE LES CORTS

RENOVACIO POLITICA convoca una concentracio pacifica davant les Corts Valencianes el dissabte dia 2 de febrer a les 12.00 hores per a demanar la dimissio dels diputats imputats en procediments judicials. Sense oblidar els alcaldes regidors , familiars d’estos, empresaris, en total mes de cent imputats en causes judicials per corrupcio.

Campanyes

Per que es la llar dels valancians, el maxim organ de representacio de la veu del nostre poble estiga neta, sense macula alguna, netegem les corts de imputats, de corruptes, de balafiadors, IMPUTATS AL CARRER

Renovacio Politica YA!!!!!!

La situacio de la corrupcio i del trafic d’influencies es insostenible en nostra comunitat, no pot soportar molt mes esta situacio, crisis economica, desocupacio, i per si aixo fora poc, mos hem quedat sense entitats financeres, l’agricultura està travessant la seua pijor crisis i la corrupcio politica CAMPA a les amples per tota la comunitat des de fa temps. El cas GURTEL, BRUGAL, BLASCO, FABRA en nostra comunitat i nivell nacional el cas dels ERES en Andalusia, els casos en corrupcio en Catalunya i l’ultim conegut el cas BARCENAS. Mosatros i la societat no devem tolerar que en les Corts Valencianes hagen diputats imputats per casos de corrupcio. Considerem que els carrecs publics imputats deuen abandonar els seus carrecs. Per aixo t’invitem a que el dissabte dia 2 de de febrer de 2013 te unes a mosatros en la concentracio que hem convocat davant de les Corts Valencianes en C/ NAVELLOS per a demanar la dimissio de tots els diputats imputats.

En Valencia a 22 de giner de 2013

Posted by
Categories: Sin categoría

No comments yet. Be the first!
Leave a Reply