Nostra llengua, nostra cultura, nostres costums

lunes, junio 13th, 2016 @ 6:44AM

Les diferents societats i pobles a lo llarc de l’historia van creant una cultura, unes costums, una llengua, unes tradicions que els fa estar pagats de ser part d’eixe poble, d’eixa societat, que els fa sentir-se pagats i feliços de tindre la seua propia llengua, les seues propies costums i tradicions.

Festes i tradicions que han segut creades a lo llarc del temps per la gent del poble, per nostres antepassats i que en tant carinyo i empenyorament han segut transmeses de generacio en generacio i per les que mos  sentir-mos pagats de pertanyer  a un poble, pagats de ser i sentir-mos valencians.

Des de Renovacio Politica mos comprometem a difondre  les senyes d’identitat valencianes com maxim simbol i tesor cultural del poble valencià.

Defensa incansable de nostra llengua valenciana, diferent i diferenciada de qualsevol atra llengua del mon, aixina com de Nostra Real Senyera, patrimoni de tots els valencians.

Mos comprometem a defendre les Falles en tota la seua essencia, aixina com les festes de Moros i Cristians, Fogueres i Gayates,  d’igual manera defendrem les tradicionals i ancestrals costums del foc i la traca valenciana.

Renovacio Politica se compromet a divulgar la riquea cultural de nostre Regne, de donar a coneixer a les grans figures valencianes que han destacat en la lliteratura, pintura, escultura, poesia, teatre etc.

Mos comprometem a difondre els deports autoctons com la pilot valenciana, i atres ,  creant espais per a la seua practica.

Renovacio Politica se compromet a lluitar pel reconeiximent total dels drets forals valencians, desenrollats historicament en ELS NOSTRES “ FURS”.

 

FDO.: Benjamin LAFARGA (Candidat al Senat per Renovacio Politica)

 

somostuopcion4personasvalenciano

Posted by
Categories: Sin categoría

Comments are closed.