Un guany mes de la LLEI, veem a l’exconseller RAFAEL BLASCO en la preso

viernes, junio 12th, 2015 @ 4:10PM

Un guany mes de la LLEI, veem a l’exconseller RAFAEL BLASCO en la preso, mos agradaria que la LLEI actuara mes rapit per a vore a molts mes que durant anys han estat firmant contractes que nomes beneficiaven a la seua familia i amics, aixina com els que s’han irresponsabilisat de la desaparicio de millons d’euros, pero esta sentencia mos reconcilia d’alguna manera en la justicia, encara que llenta per a algunes coses al final eficient.

Des de RENOVACIO POLITICA -AVANT desigem que se seguixca investigant a tots els Politics i sobre tot als que han estat en el poder com el PP valencià i a tots aquells que, d’alguna forma, han consentit les seues manipulacions en contra del POBLE VALENCIÀ durant anys.

Desigem sentencies eixemplars, aixina com la devolucio de tots els diners substret, no nomes la preso.

Nomes des de l’honestitat i la bona gestio se pot governar i es tasca de tots, solicitar-la a aquells que han segut elegits en les urnes. Ya prou de governs corruptes que juguen en els diners dels ciutadans.

Denunciarém qualsevol malversacio que tingam coneiximent que hi haja fet el PP, o qualsevol atre tant com eixecutor o particip, a l’igual que en este nou Govern, s’ho devem als valencians.

Posted by
Categories: Sin categoría

Comments are closed.